2_logo.png            KULKUPELI & PERÄVAUNU OY                     info@kulkupeli.fi             NESTE        PAIMIO

            Y-3176869-6

VARAAJAN HENKILÖLLISYYS:

Ajoneuvon tai laitteen (koskee kaikkia Kulkupeli-tuotteita) varaajan, käyttäjän tai vuokran maksajan tulee olla sama henkilö. Kulkupeli & Perävaunu Oy tarkistaa henkilötiedot pankin välittämistä tiedoista, ja niiden tulee täsmätä varaustietojen kanssa. Vuokraaja voi lisätä myös toisen kuljettajan varaukselle, mutta tämä ei vähennä vuokraajan / maksajan / varaajan vastuuta ajoneuvon, laitteen tai palvelun käytöstä. Myös lisäkuljettaja on täysimääräisesti vastuussa sopimusehtojen mukaisesta toiminnasta.
VAKUUTUS:

Vuokrattu kalusto on liikennevakuutettu. Ajoneuvon, perävaunun ja muun vuokratun kaluston omavastuu vahinkotapauksessa on 2000 €. Asiakas voi erityistä maksua vastaan ostaa osaan vuokrattavista tuotteista varausjärjestelmästä pienemmän omavastuun. Ostettu omavastuuvähennys ei vapauta vuokralle ottajaa vastuusta niistä kuluista, jotka ovat aiheutuneet huolimattomuuden tai laiminlyönnin aiheuttamista vahingoista, kuten esim. tuki- tai kannatinjalan paikalleen asettamisen unohtamisesta, ylikuormasta, ylinopeudesta, käsijarrun vapauttamatta jättämisestä, huolimattomasta lukituksesta tai muusta huolimattomuudesta. Renkaan puhkeamisen ja ylikuorman aiheuttamat vahingot kuuluvat asiakkaan vastuulle, eivätkä nämä kuulu lisäturvan piiriin. Edellä mainitut vahingot asiakas korvaa täysimääräisesti.

HUOM! Suuren vaurioriskin ja pakettiauton vaatimattoman vetokyvyn johdosta emme vuokraa pakettiautoa jarrullisten perävaunujen, kuten asuntovaunun, hevos-, auto- ja venetrailereiden, vetoon.

VUOKRATUN KALUSTON PALAUTTAMINEN:

Vuokrattu kalusto tulee palauttaa samaan paikkaan kuin mistä se on noudettu, samassa kunnossa ja siivottuna kuin se on vuokra-ajan alkaessa ollut, ja lisäksi ajoneuvon avaimet on palautettava sille kuuluvaan lokeroon. Mikäli edellä mainituista asioista ei ole huolehdittu tai vuokrattu kalusto palautetaan sovittua palautusajankohtaa myöhemmin, ilman vuokralle antajan lupaa tai tyhjentämättömänä, on vuokralle antajalla oikeus veloittaa vuokrakorvaus sekä lisäksi 200 € järjestelypalkkiota ja tarvittaessa vaatia korvaus vuokralle antajalle aiheutuneista muista kuluista sekä vahingoista, kuten esim. korjauksesta, jätemaksuista, kuluneesta ylimääräisestä vuokra-ajasta sekä siivoukseen ja järjestelyihin käytetystä työajasta. Asiakas on vuokranmaksuvelvollinen siihen saakka, kunnes vuokrattavan kaluston avaimet on palautettu automaattiseen lokeroon ja lokeron kansi on huolellisesti lukittu. Vuokra-automaatin lokero avautuu palauttamista varten vasta kun ylimääräinen vuokra-aika on varusjärjestelmän kautta maksettu.

Palauta vuokrattu auto tankki täyteen tankattuna ja säilytä tankkauskuitti itselläsi palautuksen jälkeen. Mikäli auton tankki ei ole täynnä kun olet autoa noutamassa, ilmoita siitä heti asiakaspalveluumme esimerkiksi kuvalla polttoainemittarista, jotta vältyt tankkauskustannuksilta.

VÄLTTÄÄKSESI KUSTANNUKSIA, PALAUTA AVAIN OIKEIN!

Avain voidaan palauttaa pätevästi vain siihen lokeroon, josta se on otettu. Oikea lokeron numero näkyy avaimen perässä. Vuokra-aika jatkuu siihen saakka, kunnes avain on palautettu oikein. Virheellisestä avaimen palautuksesta, virheellisestä lokeron avauksesta tai sulkematta jättämisestä voi seurata vahingonkorvausvastuu. Mikäli avainten automaattisessa avainten palautusjärjestelmässä on häiriö, on asiakkaan soitettava Kulkupelin asiakaspalveluun p. 0400816119, jolloin voimme avata ovia ja automaatin luukkuja etänä taikka tulla paikalle selvittämään asian.

AVAINTEN NOUTO JA PALAUTUS:

1. Kun olet avainlokeron edessä, avaa luukku linkistä, jonka olet saanut sähköpostilla.
ÄLÄ AVAA, jos et ole lokeron edessä.

2. Luukku aukeaa, ota tai palauta varaamasi tuotteen avain.

3. SULJE LUUKKU, myös sen ollessa tyhjä.
Järjestelmä katsoo vuokra-ajan päättyneeksi vasta kun avaimet ovat oikeassa lokerossa ja lokero on lukittu.

VARAUKSEN JATKAMINEN:

Voit jatkaa varausta klikkaamalla linkkiä, jonka olet saanut sähköpostilla (jos tuote on vapaa), tai vaihtoehtoisesti voit tehdä samalle tuotteelle uuden varauksen.

Vuokralle antajalla on oikeus laskuttaa vuokralle ottajaa 200 € + muut aiheutuneet kulut, mikäli:


-jätät ajonneuvon tankkaamatta

-jätät lokeron luukun auki

-palautat avaimet väärään lokeroon

-ajoneuvo palautuu myöhässä niin, että vuokra-aikaa ei ole maksamalla jatkettu tai tehty uutta varausta

-olet ottanut väärän ajoneuvon

-olet klikannut lokeron luukun toisen kerran auki palauttamatta tuotetta

HINTA:

Vuokrauksen hinta sisältää aina arvonlisäveron.

KALUSTON KÄYTTÖ:

Asiakkaan tulee pitää hyvää huolta kalustosta. Asiakas vastaa tahallisesti tai huolimattomalla käytöllä aiheutetuista vahingoista täysimääräisesti. Vuokrattua kalustoa saa käyttää ainoastaan asiakas omaan lukuunsa. Asiakas vastaa itse siitä, että vuokrattua kalustoa ja sen käyttöä koskevia voimassaolevia määräyksiä ja pysäköintimääräyksiä noudatetaan. Asiakas vastaa itse mahdollisten pysäköintimääräyksien rikkomisesta tai muusta käytöstä aiheutuneista sakoista ja maksuista. Kulkupeli ei ole vastuussa ajoneuvon vian ja / tai matkan keskeytymisestä aiheutuneista kuluista. Asiakas hyväksyy, että ajoneuvoissa saattaa olla gps tai muuhun tekniikkaan perustuva seurantalaite.
HUOLELLISUUS:

Ajoneuvon käyttäjän on ennen käyttöä oltava varma, että hän kykenee ja osaa käyttää vuokraamaansa teknistä laitetta kuten esimerkiksi ajoneuvoa tai perävaunua oikein. Käyttäjän tulee hallita näitä myös mahdollisissa häiriötilanteissa, kuten esimerkiksi sään vaihtelut tai vanhalle ajoneuvolle tyypilliset tekniset ominaisuudet huomioon ottaen.


Ajoneuvoa tulee aina käyttää ja kohdella niin kuin huolellinen henkilö kohtelee omaansa.

ULKOMAILLA:

Vuokratun ajoneuvon saa viedä ulkomaille, mutta asiakas kuitenkin vastaa henkilökohtaisesti siitä, jos ajoneuvo mistä tahansa syystä vikaantuu tai vaurioituu. Asiakas on velvollinen tuomaan ajoneuvon omalla kustannuksellaan Suomen rajojen sisäpuolelle lähimpään Kulkupeli-toimipisteeseen.


VUOKRAUKSEN PERUUNTUMINEN:

Sähköisen varausjärjestelmän kautta tehdyt varaukset ovat sitovia, eikä niistä suoritettuja maksuja palauteta.

https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/

Vuokran voi perua erityistä peruutusturvamaksua vastaan viimeistään 24 tuntia ennen vuokra-ajan alkua. Kaikkiin tuotteisiin tämä peruutusturva ei kuitenkaan ole mahdollinen. Peruutusturvan mukaisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info@kulkupeli.fi. Jokaisesta peruutuksesta veloitamme 50 € arvoisen peruutuskulun kattamaan työaikaa sekä toimisto- ja pankkikuluja.

PALAUTTEET:

Kaikki palautteet ja reklamaatiot käsitellään noin kolmen viikon sisällä niiden saapumisesta. Asiakas voi tehdä palautteen ja reklamaation veloituksetta osoitteeseen info@kulkupeli.fi.

 

YHTEYDENOTTO PUHELIMITSE:

 

Vastaamme puheluihin arkisin klo 09.00–16.00. Puhelun hinta numeroon 060015150 soitettaessa on aina maksullinen, vähintään 2,97 € /min.