2_logo.png            KULKUPELI & PERÄVAUNU OY                     info@kulkupeli.fi             ABC   LOHJA

            Y-3176869-6

Vakuutus

Vuokrattu kalusto on liikennevakuutettu. Ajoneuvon, perävaunun ja muun vuokratun kaluston omavastuu vahinkotapauksessa on 2000 €. Asiakas voi erityistä maksua vastaan osaan vuokrattavista tuotteista ostaa varausjärjestelmästä pienemmän omavastuun. Ostettu omavastuuvähennys ei vapauta vuokralle ottajaa vastuusta niistä kuluista, jotka ovat aiheutuneet huolimattomuuden tai laiminlyönnin aiheuttamista vahingoista, kuten esim. tuki- tai kannatinjalan paikalleen asettamisen unohtamisesta, ylikuormasta, ylinopeudesta käsijarrun vapauttamatta jättämisestä, huolimattomasta lukituksesta tms. muusta huolimattomuudesta. Renkaan puhkeamisen ja ylikuorman aiheuttamat vahingot kuuluvat asiakkaan vastuulle, eivätkä nämä kuulu lisäturvan piiriin. Edellä mainitut vahingot asiakas korvaa täysimääräisesti.

HUOM! Suuren vaurioriskin ja pakettiauton vaatimattoman vetokyvyn johdosta emme vuokraa pakettiautoa jarrullisten perävaunujen kuten asuntovaunun, hevos-, auto- ja venetrailereiden vetoon.

Vuokratun kaluston palauttaminen

Vuokrattu kalusto tulee palauttaa samaan paikkaan kuin mistä se on noudettu, samassa kunnossa ja siivottuna kuin se on vuokra-ajan alkaessa ollut, lisäksi ajoneuvon avaimet on palautettava sille kuuluvaan lokeroon. Mikäli edellä mainituista asioista ei ole huolehdittu tai vuokrattu kalusto palautetaan sovittua palautusajankohtaa myöhemmin, ilman vuokralle antajan lupaa tai tyhjentämättömänä, on vuokralle antajalla oikeus veloittaa vuokrakorvaus sekä lisäksi 200 € järjestely palkkiota ja tarvittaessa vaatia korvaus vuokralle antajalle aiheutuneista muista kuluista sekä vahingoista, kuten esim. korjaus, siivous, jätemaksuista, sekä kuluneesta ylimääräisestä vuokra-ajasta, sekä siivoukseen ja järjestelyihin käytetystä työajasta. Asiakas on vuokranmaksu velvollinen siihen saakka, kunnes vuokrattavan kaluston avaimet on palautettu automaattiseen lokeroon ja lokeron kansi on huolellisesti lukittu. Vuokra-automaatin lokero avautuu palauttamista varten vasta kun ylimääräinen vuokra-aika on varusjärjestelmän kautta maksettu.

Palauta vuokrattu auto tankki täyteen tankattuna ja säilytä tankkauskuitti itselläsi palautuksen jälkeen. Mikäli auton tankki ei ole täynnä, kun olet autoa noutamassa, ilmoita siitä heti esimerkiksi kuvalla polttoainemittarista asiakaspalveluumme jotta vältyt tankkaus kustannuksilta.

VÄLTTÄÄKSESI KUSTANNUKSIA, PALAUTA AVAIN OIKEIN!

Avain voidaan palauttaa pätevästi vain siihen lokeroon, josta se on otettu, oikea lokeron numero näkyy avaimen perässä. Vuokra-aika jatkuu siihen saakka, kunnes avain on palautettu oikein. Virheellisestä avaimen palautuksesta, virheellisestä lokeron avauksesta tai sulkematta jättämisestä johtaa vahingonkorvaus vastuuseen. Mikäli avainten automaattisessa avainten palautusjärjestelmässä on häiriö, on asiakkaan soitettava Kulkupelin asiakaspalveluun 0400816119 jolloin voimme avata ovia ja automaatin luukkuja etänä taikka tulla paikalle selvittämään asian.

Avaimia noutaessa ja palautettaessa tulee toimia seuraavalla tavalla:

AVAINTEN NOUTO JA PALAUTUS:

1. Kun olet avainlokeron edessä avaa luukku linkistä jonka olet saanut sähköpostilla.
ÄLÄ AVAA! jos et ole lokeron edessä.

2. Luukku aukeaa, ota tai palauta varaamasi tuotteen avain.

3. SULJE LUUKKU, myös sen ollessa tyhjä.
Järjestelmä katsoo vuokra-ajan päättyneeksi vasta kun avaimet ovat oikeassa lokerossa ja lokero on lukittu.

VARAUKSEN JATKAMINEN:
Voit jatkaa varausta klikkaamalla linkkiä jonka olet saanut sähköpostilla (jos tuote on vapaa), tai vaihtoehtoisesti voit tehdä samalle tuotteelle uuden varauksen.

Vuokralle antajalla on oikeus laskuttaa vuokralle ottajaa 200 € + muut aiheutuneet kulut, mikäli:

 

- jätät ajoneuvon tankkaamatta

- jätät lokeron luukun auki
- palautat avaimet väärään lokeroon
- ajoneuvo palautuu myöhässä niin että vuokra-aikaa ei ole maksamalla jatkettu, tai tehty uutta varausta.
- olet ottanut väärän ajoneuvon
- olet klikannut lokeron luukun toisen kerran auki palauttamatta tuotetta.Hinta

Vuokrauksen hinta sisältää aina arvonlisäveron

Kaluston käyttö

Asiakkaan tulee pitää hyvää huolta kalustosta. Asiakas vastaa tahallisesti tai huolimattomalla käytöllä aiheutetuista vahingoista täysimääräisesti. Vuokrattua kalustoa saa käyttää ainoastaan asiakas omaan lukuunsa. Asiakas vastaa itse siitä, että vuokrattua kalustoa ja sen käyttöä koskevia voimassa olevia määräyksiä noudatetaan, samoin kuin voimassaolevia pysäköintimääräyksiä. Asiakas vastaa itse mahdollisten pysäköintimääräyksien rikkomisesta tai muusta käytöstä aiheutuneista sakoista ja maksuista. Kulkupeli ei ole vastuussa ajoneuvon vian ja / tai matkan keskeytymisestä aiheutuneista kuluista. Asiakas hyväksyy, että ajoneuvoissa saattaa olla gps tai muuhun tekniikkaan perustuva seurantalaite

Huolellisuus

Ajoneuvon käyttäjän on ennen ajoneuvon käyttöä oltava varma, että hän kykenee ja osaa käyttää vuokraamaansa teknistä laitetta kuten esimerkiksi ajoneuvoa tai perävaunua oikein. Hallitsee näitä myös mahdollisissa häiriötilanteissa, kuten esimerkiksi sään vaihtelut tai vanhalle ajoneuvolle tyypilliset tekniset ominaisuudet huomioon ottaen.


Ajoneuvoa tulee aina käyttää ja kohdella niin kuin huolellinen henkilö kohtelee omaansa.Ulkomailla.

 

Vuokratun ajoneuvon saa viedä ulkomaille, asiakas kuitenkin itse henkilökohtaisesti vastaa siitä, että mikäli ajoneuvo mistä tahansa syystä vikaantuu tai vaurioituu ulkomaanmatkalla on hän velvollinen omalla kustannuksellaan tuomaan ajoneuvon suomen rajojen sisäpuolelle lähimpään kulkupeli toimipisteeseen.Vuokrauksen peruuntuminen

Sähköisen varausjärjestelmän kautta tehdyt varaukset on sitovia eikä niistä suoritettuja maksuja palauteta. https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/

Erityistä peruutusturva maksua vastaan voi vuokran perua viimeistään 24 tuntia ennen vuokra-ajan alkua. Kaikkiin tuotteisiin tämä peruutusturva ei kuitenkaan ole mahdollinen. Peruutusturvan mukaisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info@kulkupeli.fi jokaisesta peruutuksesta veloitamme 50 € arvoisen peruutus kulun kattamaan työaikaa sekä toimisto ja pankki kuluja.Palautteet

Kaikki palautteet ja reklamaatiot käsitellään noin kolmen viikon sisällä niiden saapumisesta, palautteen ja reklamaation voi asiakas tehdä veloituksetta osoitteessa info@kulkupeli.fi

 

Yhteydenotto puhelimitse

 

Vastaamme puheluihin arkisin klo.09.00–16.00. Puhelun hinta 060015150 numeroon soitettaessa on aina maksullinen, vähintään 2,97 € /min.