KULKUPELI & PERÄVAUNU OY                     info@kulkupeli.fi

            Y-3176869-6

Vuokraehdot

Vakuutus

Vuokrattu kalusto on liikennevakuutettu. Peräkärryn omavastuu vahinkotapauksessa on korkeintaan 2000€. Asiakas voi saada erityistä maksua vastaan omavastuuvähennyksen (lisäturva), jolloin omavastuu on 150 €. Otettu omavastuuvähennys ei vapauta vuokralleottajaa vastuusta niistä korjauskuluista, jotka ovat aiheutuneet huolimattomuuden tai laiminlyönnin aiheuttamista vahingoista, kuten esim. tuki- tai kannatinjalan paikalleen asettamisen unohtamisesta, ylikuormasta, ylinopeudesta käsijarrun vapauttamatta jättämisesta, huolimattomasta lukituksesta tms. muusta huolimattomuudesta. Peräkärryn renkaan puhkeamisen ja peräkärryn ylikuormittumisen aiheuttamat vahingot kuuluvat asiakkaan vastuulle, eivätkä ne kuulu lisäturvan piiriin.

Vuokratun kaluston palauttaminen

Vuokrattu kalusto tulee palauttaa samaan paikkaan kuin mistä se on noudettu, samasssa siivottuna kunnossa kuin se on vuokran alkaessa ollut, ellei muusta ole sovittu. Mikäli vuokrattu kalusto palautetaan sovittua palautusajankohtaa myöhemmin, ilman vuokralleantajan lupaa tai tyhjentämättömänä, on vuokralleantajalla oikeus veloittaa vuokrakorvaus sekä lisäksi 100 € järjestely palkkiota ja tarvittaessa vaatia korvaus vuokralleantajalle aiheutuneista muista vahingosta.

Hinta

Vuokrauksen hinta sisältää aina alv.n pois lukien varausjärjestelmän ylläpitäjän veloittamaa 2.48€ varausmaksua, joka lisätään aina vuokrausken hintaan.

Kaluston käyttö

Asiakkaan tulee pitää hyvää huolta kalustosta. Asiakas vastaa tahallisesti tai huolimattomalla käytöllä aiheutetuista vahingoista. Vuokrattua kalustoa saa käyttää ainoastaan asiakas omaan laskuunsa. Suomen rajojen ulkopuoliseen käyttöön vaaditaan vuokralleantajan lupa. Asiakas vastaa siitä, että vuokrattua kalustoa ja sen käyttöä koskevia voimassaolevia määräyksiä noudatetaan, samoin kuin voimassaolevia pysäköintimääräyksiä. Asiakas vastaa itse mahdollisten pysäköintimääräyksien rikkomisesta tai muusta käytöstä aiheutuneista sakoista ja maksuista. Kulkupeli ei ole vastuussa ajoneuvon vian ja / tai matkan keskeytymisestä aiheutuneista kuluista.

Vuokrauksen peruuntuminen

Sähköisen varausjärjestelmän kautta tehdyt varaukset on sitovia eikä niistä suoritettuja maksuja palauteta. https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/

Palautteet
Kaikki palautteet ja reklamaatiot käsitellään noin kahden viikon sisällä niiden saapumisesta, palautteen ja reklammation voi asiakas tehdä veloituksetta osoitteessa info@kulkupeli.fi